29 Ocak 2013 Salı

Pasta Galatasaray



Fanatik cimcime berra doğum günü için bir sürü seçeneğin içinden illa ki gs pasta yapmamızı istedi. Bizde yaptık :) Nice mutlu yıllar prensese..

21 Ocak 2013 Pazartesi

Rose Cake




İnsanda romantik hisler uyandıran bu pasta bir beyin eşine süpriz doğum günü hediyesi, nice mutlu yılları olsun. 

17 Ocak 2013 Perşembe

Bebek Kurabiyeleri




Süsleme teknikleri geliştirmek için yaptığım kurabiyeleri face sayfamıza koyduğumuzun ertesi günü , bebek görmeye giden bir teyzemizin hediyesi olarak Düzce'ye yolladık:) 

Hello Kitty Pasta





Selen'in arkadaşının kızı Damla'nın isteği üzerine Hello Kitty pasta, kakaolu ganajlı çalışıldı..Nice mutlu yıllar dileriz güzel prensese

Uğur Böceği Pasta




Çocuklarımız eski sınıf arkadaşı Yağmur'un isteği üzerine yine uğur böceği çalıştığımız bir pasta çikolatalı ve ganajlı idi.. Nice mutlu yıllar dileriz güzeller güzeli Yağmur'a



Kelebekli 13 yaş pastası



Selen'in kuzenin doğum günü için çalıştığımız, kakaolu sünger kek ve ganajlı pasta.. Nice mutlu yıllar diliyoruz Kübra'ya 


Uğur böceği, papatyalı, yıldızlı ve şirinler pastası





Sınıflara özel yıl sonu pastaları.Papatyalar, uğur böcekleri, şirinler ve yıldızlar .. 

Logolu Şirket Kurabiyeleri




Logolu kurabiyeler İstanbul'dan sipariş geldi. Değerli, ince düşünceli nezih bir arkadaşım yeni başladığımız butik pastacılık işinde bize destek ve hayırlı olsun amaçlı yıl sonunda çalışanları için vermis olduğu partiye kurabiye hazırlamamızı istedi. Bizde hazırladık, Norm Bitkisel Ürünler yaprak logosunu birebir uygulamaya çalıştık.. ayrıca yeni yıl parti kurabiyeleri olduğu için yarısını da mutlu yıllar olarak uyguladık.

İşlerinde hayırlar ve bol kazançlar sevgili arkadaşıma, yeni yılda herşeyin güzel yüreği kadar güzel olmasını diliyorum.


Kermit Pasta




Kermit sever arkadaşımızın süpriz doğum günü için yaptığımız pastamız.. Can dostumuza sevdiklerin yanında nice mutlu yıllar diliyoruz.

Pepe Kurabiyeleri





Pepe hayranı minik Azra'nın 2 yaş günü kurabiyeleri, İzmit'e kargo gittiler.. Nice mutlu yaşlar diliyoruz prensese..




Arabalı Kurabiye




Oğlumun doğum günü için hazırladığımız kurabiyeler, zencefilli/tarçınlı